Den glömda trädgården av Kate Morton

Vintern vill inte ta slut och du letar efter en mysig bok att värma själen med? Här är den: Den glömda trädgården av KateMorton.

Historien om den lilla flickan Nell berättas i tre tidsplan: tidigt 1900-tal, 1970-tal och nutid.

I början av seklet hittas Nell övergiven i Maryboroughs hamn i Australien. Det enda hon har med sig är en resväska fylld av några kläder och en fin sagosamling.

När den 21åriga, livsglada Nell får veta att hon är ett hittebarn blir hon nästan knäckt av att inte känna till vem hennes riktiga föräldrar är och börjar forska i sitt förflutna. Hennes efterforskningar leder henne till Cornwall och godset Blackhurst Manor, men hon får aldrig klarhet i hur och varför hon hamnade på en båt från England till Australien.

När Nell dör många år senare testamenterar hon en liten stuga på Blackhurst Manors ägor till sitt barnbarn Cassandra. Cassandra får reda på sin mormors mystiska förflutna och fortsätter att nysta i hemligheten kring Nells härkomst.

Varför lämnades hon åt sitt öde? Vilka hemligheter gömde sig i den inmurade trädgården? Och varför fanns den fina sagosamlingen i Nells väska?

Boken bjuder på kärlek, romantik och spänning ända till sista sidan — vintern är räddad!

Låt dig trollbindas av vackra miljöer och dolda hemligheter och glöm kylan när du kryper ihop i soffan med boken och en varm kopp te.

Sabine

Finns boken inne?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s