Sjuka själar av Kristina Ohlsson

Omslagsbild Sjuka själarNågra dagar innan han skulle ta studenten försvann Lukas. Tre veckor senare hittades han medvetslös och svårt misshandlad. Ingen förstod vad som hänt honom, och själv hade han inget minne av vad han varit med om. Det enda alla visste var att två andra personer också försvunnit. Men Lukas var den enda som kom tillbaka!

Nu har tio år gått, och Lukas kommer för första gången tillbaka till hemstaden Kristianstad. Han plågas fortfarande av det som hände, av att han inte minns vad som hände eller vem som gjorde det. När han kommer hem förstår han att många i hemstaden tror att han själv hade med försvinnandena att göra.

Samtidigt som Lukas kommer hem flyttar Anna och David in i den gamla prästgården. De har flyttat från Stockholm och nu ska de börja ett nytt liv i Kristianstad. Men något i huset fyller Anna med oro. Hon hör märkliga ljud och det händer oförklarliga saker, och Anna förstår att det finns någon eller något som vill dem illa.

Det här är en väldigt spännande, och stundtals väldigt ruggig, roman. Vem förde bort Lukas och de andra två, och varför? Vem eller vad är det som härjar i den gamla prästgården?

Kristina Ohlsson är en av Sveriges mest framgångsrika och hyllade författare av kriminalromaner och barnböcker. ”Sjuka själar” är hennes första skräckroman.

Carina

Finns boken inne?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s